Radno vreme kontakt centra:

Pon – Pet: 09:00h – 16:30h

Tel: 063/529-154

Widex TV- DEX

Widex TV- DEX

28.800 RSD

Uživajte u bežičnom prenosu TV zvuka direktno u Vašim slušnim aparatima. TV-DEX je Vaš bežični pomoćni uređaj dizajniran posebno zaslušanje i uživanje u televizijskom zvuku. Glavna prednost TV-DEX je njegov visokokvalitetni stereo zvuk u realnom vremenu. Doživite TV ili audio zvuk tačno onako kako je zamišljen – bez dosadnih izobličenja zvuka ili što je još važnije – odjeka.

Artikal: Punjač
Proizvođač: WSA A/S Danska
Zemlja porekla: Danska
Uvoznika: Yason doo, Novi Sad
Sastav: Plastika/metal
Održavanje: Svakodnevno čišćenje mekanom, suvom mikrofiber krpom
Upotreba: Prema dobijenom uputstvu

000

Uživajte u bežičnom prenosu TV zvuka direktno u Vašim slušnim aparatima. TV-DEX je Vaš bežični pomoćni uređaj dizajniran posebno za slušanje i uživanje u televizijskom zvuku. Glavna prednost TV-DEX je njegov visokokvalitetni stereo zvuk u realnom vremenu. Doživite TV ili audio zvuk tačno onako kako je zamišljen – bez dosadnih izobličenja zvuka ili što je još važnije – odjeka.

Još jedna jedinstvena karakteristika TV-DEX dodatka je funkcija „Room off“. Omogućava Vam da privremeno isključite mikrofon slušnog aparata i čujete samo zvuk televizije. Na ovaj način možete uživati u omiljenim TV programima bez nepotrebne pozadinske buke. Funkcija „Room off“ se lako može uključiti i isključiti.