Radno vreme kontakt centra:

Pon – Pet: 09:00h – 16:30h

Tel: 063/529-154

Kako kupovati i dostava

  • U Internet prodavnici slusniaprationline.com je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici slusniaparationline.com.
  • U Internet prodavnici slusniaparationline.com mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Srbije.
  • Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje.
  • Elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela otprema proizvoda.
  • U slučaju da naručenog artikla nema na zalihama ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte i telefonskim pozivom.
  • Yason  d.o.o. će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.
  • Yason d.o.o. može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice slusniaparationline.com ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni.
  • Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u Yason  d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
  • Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CENE

Sve cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om. Pri kupovini važe cene istaknute u trenutku naručivanja. Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na prodajnim mestima Yason d.o.o. u Republici Srbiji.

U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je greškom na sajtu u odnosu na poručeni proizvod označena pogrešna cena (na primer umesto 10.000 dinara, stoji cena 1.000 dinara), prodavac će nastojati da kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni proizvod važila u trenutku poručivanja. U tom slučaju kupac ima pravo da poručeni proizvod plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete očekivati u roku od 5 dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri Daily Express-a ili Post express kurirske službe (eksternih firmi koje vrše dostavu robe), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 063/529-154. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

NOVA USLUGA DAILY EXPRESSA – D PAKETOMAT

TVOJ PAKET U TVOJE VREME

Tvoje slobodno vreme iskoristi za važne stvari. Više nema čekanja kurira zahvaljujući našoj jedinstvenoj usluzi D Paketomat.

Preuzmi pošiljku u nekoliko jednostavnih koraka, u vreme koje tebi odgovara na 30 lokacija u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. D Paketomati su postavljeni na Nis petrol i Gazprom benzinskim stanicama i otvoreni su non-stop, svakog dana u nedelji.

Rok za podizanje paketa je 2 radna dana od trenutka kada tvoj paket ostavimo u D Paketomatu.

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.