Radno vreme kontakt centra:

Pon – Pet: 09:00h – 16:30h

Tel: 063/529-154

Signia StreamLine Mic

Signia StreamLine Mic

63.500 RSD

StreamLine Mic pruža potpuno hands-free emitovanje telefonskih poziva i muzike sa bilo kog Bluetooth uređaja u najvišem kvalitetu. Takođe radi i kao daljinski mikrofon.

Artikal: Punjač
Proizvođač: WSAUD A/S
Zemlja porekla: Danska
Uvoznika: Yason doo, Novi Sad
Sastav: Plastika/metal
Održavanje: Svakodnevno čišćenje mekanom, suvom mikrofiber krpom
Upotreba: Prema dobijenom uputstvu

000

Uz Signia slušne aparate i StreamLine Mic, uživate u iskustvu 4-u-1:

StreamLine Mic pretvara Signia slušne aparate u više od najsavremenijih slušnih aparata, jer postaju handsfree mobilne slušalice i bežične slušalice koje emituju vrhunski kvalitet zvuka sa bilo kog Bluetooth uređaja– mobilnih telefona, računara, laptopova i pametnih pomoćnika kao što su Alexa, Siri i Google Asistent.

Možete prihvatiti telefonske pozive bez potrebe da vadite telefon iz džepa. Možete čak i da upućujete pozive koristeći glasovne komande. Dok emitujete zvuk sa televizije u slušne aparate StreamLine TV uređaja, možete odmah da primate pozive bez potrebe da ručno isključite zvuk televizije. Osim toga, možete da emitujete telefonski poziv u oba Vaša slušna aparata što značajno povećava kvalitet vašeg razgovora.

StreamLine Mic takođe funkcioniše kao daljinski mikrofon koji vam pomaže u izazovnim situacijama, kao što su sastanci sa puno ljudi. Možete da emitujete glas govornika direktno u svoje slušne aparate sa udaljenosti do 20 metara. Kao rezultat toga, čujete govornika tako jasno kao da stoji pored Vas.

Sa Signia aplikacijom, možete daljinski kontrolisati StreamLine Mic za maksimalnu udobnost.

Klikom ovde pogledajte i preuzmite uputstvo za upotrebu Signia StreamLine Mic uređaja.