Radno vreme kontakt centra:

Pon – Pet: 09:00h – 16:30h

Tel: 063/529-154

Signia gumeni držač

Signia gumeni držač

6.000 RSD

Signia gumeni držač je savitljiva najlonska žica koja stabilizuje Signia slušne aparate dok ih drži čvrsto i pričvršćene za uho tokom celog dana. Kada je pričvršćen, gumeni držač se nežno savija u spoljašnje uho i učvršćuje slušni aparat, kao i sprečava njegovo olabavljenje ili slučajno padanje.

Signia gumeni držač se može modifikovati tako da odgovara obliku uha i nudi bezbednost znajući da će slušni aparat ostati diskretan i na odgovarajući način pozicioniran u ušnom kanalu. Za maksimalnu udobnost, zadržavanje i jasnoću govora, zamenite Signia gumeni držač jednom mesečno ili kada primetite slabljenje i promenu boje.

Artikal: Gumeni držač
Proizvođač: WSAUD A/S
Zemlja porekla: Nemačka
Uvoznika: Yason doo, Novi Sad
Sastav: Guma
Održavanje: Svakodnevno čišćenje mekanom, suvom mikrofiber krpom
Upotreba: Prema dobijenom uputstvu

000

Omogućava bezbedno držanje gumenih nastavaka i olive na mestu.

Jednostavan za upotrebu, Signia gumeni držač se lako stavlja i skida. Pričvrstite držač na slušni aparat i postavite ga u uho kao i obično. Zatim savijte držač tako da vam se prilepi za uho. Odmah ćete primetiti da slušni aparat/prijemnik bolje naleže.

Udoban za nošenje, Signia gumeni držač je napravljen od meke plastike i stoga je udoban za nošenje, nećete ni primetiti da ga nosite.